4 Chanel record

Get help from other users.

4 Chanel record

Postby Ben » Sat Jul 16, 2016 7:59 am

Hallo i'm using 4 Channel io mixer alessis and iPad air 2.
Connect 4 mic. Input signal on mixer ok.
Music studio record 4 channels only to Channel 1 and 2?
Musicstudio paid version record setup to 4 channels mono.
Greets Ben
Ben
 
Posts: 1
Joined: Sat Jul 16, 2016 7:38 am

Re: 4 Chanel record

Postby Alex » Tue Jul 19, 2016 5:10 pm

Thanks for reporting this issue!
I just tried to reproduce it by recording 4 mono channels with another audio interface. I created a new project, added an audio track, tapped record, set it to "4 mono files" and recorded. In the Audio folder (Projects tab) I can see that 4 files were recorded correctly. However, in the track list, 4 audio tracks are present, but 2 of them contain the same audio file (channel 2, instead of channels 2 and 3). That's a bug, we'll fix it in version 3.

As a workaround, manually add the missing audio files by double tapping them in the Audio folder.
Image Image
Alex
 
Posts: 2071
Joined: Wed Jun 23, 2010 4:55 pm
Location: Austria

Re: 4 Chanel record

Postby Alex » Tue Jul 19, 2016 5:29 pm

I just read another report here viewtopic.php?f=3&t=7260 -> it also occurs when recording only 2 mono channels. Luckily there's a workaround. It's now listed as a known issue here: viewtopic.php?f=8&t=3857&p=12526#p12526
Image Image
Alex
 
Posts: 2071
Joined: Wed Jun 23, 2010 4:55 pm
Location: Austria


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest