Page 1 of 1

Vertical line disappears while playback

PostPosted: Tue Oct 24, 2017 5:53 am
by Android_Fan
Hello,

I do not know, how it is called, so I will describe it:
The vertical line, which indicates the position in the song disappears very often for one step while playback. After disappearing it is visible for approx. six steps and than it disappears again for one step. I noticed no specific pattern for that disappearing yet, but unfortunately it happens with every song and quite often.

On my smartphone this never was a problem. But since yesterday I've got a new Android tablet (with Android 5.1 - my smartphone also still uses this Android version, has very similar technical data and never had any problems with Music Studio).

Has anyone else got this problem too?

Regards,
Marc

Re: Vertical line disappears while playback

PostPosted: Thu Oct 26, 2017 6:04 pm
by Alex
We call that the "playhead", it's a known issue that the playhead sometimes disappears for a beat. This bug will be resolved in version 3.
Until then, a workaround might be to enable this setting:
http://www.xewton.com/musicstudio/doc/?id=10#Continuous_playhead_movement

Re: Vertical line disappears while playback

PostPosted: Thu Oct 26, 2017 7:38 pm
by Android_Fan
Hi Alex,

Since Music Studio 2.0.4 (= the current version for Android) obvious does not have this feature yet, I unfortunately can not use it as a workaround.

But thank you anyway. :)
I did not know, that this issue is already on your list. Can I see that "known issues" list somewhere? With this, I could check and decide whether to post an issue or not.

Cheers,
Marc

Re: Vertical line disappears while playback

PostPosted: Fri Oct 27, 2017 8:22 am
by Alex
Our bug list is internal, sorry. It would be too time consuming to filter out the obvious UI bug tickets for a public list, from all the other under-the-hood bug tickets that only developers would understand ;)