Page 1 of 1

Interapp instrument not recording?

PostPosted: Mon Dec 05, 2016 6:08 am
by Brookes
Although the interapp instruments show when selected, the record button is hit, fine, back into music studio, blank track? Maybe there is an arm record feature, but I can't find it?

Re: Interapp instrument not recording?

PostPosted: Mon Dec 05, 2016 6:13 am
by Brookes
Ok, found couple of instruments that do work. Sorry.

Re: Interapp instrument not recording?

PostPosted: Mon Dec 05, 2016 9:43 am
by Alex
Which ones don't work?