The Music Studio community forum has moved!
This forum is in read-only mode. Please visit the new Music Studio community forum.


Link functions to AC Sabre with Audiobus

Get help from other users.

Link functions to AC Sabre with Audiobus

Postby Fleur » Tue Aug 15, 2017 6:43 pm

I am currently working with the apps AC Sabre and Music Studio and I have been trying to connect them with the use of Audiobus. One thing I can’t find how to do it, is how to link the patch settings (motion gestures) of AC Sabre to functions (tracks/effects) in Music Studio. I have done this previously with Ableton Live on my desktop, which works, but now with the app I have no clue. Could someone help me out with this?
Fleur
 
Posts: 1
Joined: Tue Aug 15, 2017 6:40 pm

Re: Link functions to AC Sabre with Audiobus

Postby Alex » Thu Aug 17, 2017 8:59 pm

Controlling Music Studio's functions or effects from an external app is not possible yet, but "Custom MIDI CC assignments" is on the list of feature request: viewtopic.php?f=12&t=2409
Image Image
Alex
 
Posts: 2125
Joined: Wed Jun 23, 2010 4:55 pm
Location: Austria


Return to Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron